Tuesday, July 7, 2009

Della and her friends – pillars of her life



Γεια σας.

Σε όλους εσάς

που αυτήν την στιγμή διαβάζετε ετούτες τις γραμμές.

Το Della NetNet είναι μια παλιά ιδέα. Ξεκίνησε από το idea.net, ένα web ιδεών και εφευρέσεων και μεταλλάχθηκε στο Della NetNet, ένα blog στο οποίο η ανάλυση του NetNet προσδιορίζει την ταυτότητά του – Never Ending Thoughts, Never Ending Tasks. Η έντονη πίεση των παλαιών αναγνωστών του Ημερολογίου της Della από το Life and Style ήταν το τελικό κίνητρο. Η ανάγκη συνέχισής του σε μια ανεξάρτητη σταθερη βάση σφράγισε την τελική απόφαση. Με τον καιρό ελπίζω να προστεθούν κι άλλα net, όπως Never Ending Triumphs, Never Ending Trophies. Προσκαλώ εσάς και τους φίλους σας να το γνωρίσετε. Εύχομαι να το αγαπήσετε και μαζί να το κάνουμε κάτι χρήσιμο, ευχάριστο, εποικοδομητικό για όλους εμάς. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων έχοντας επίγνωση ότι μόνο με το δικό σας ενδιαφέρον αυτό το blog κάποια μέρα θα ειναι χρήσιμο σε πολλούς.


2 comments:

  1. Καλή επιτυχία sto dellanetnet.blogspot.com Ντέλλα! Πάντα θαύμαζα τους ανθρώπους που ήξεραν να εκφράζουν με χαριστματικό επικοινωνιακό τρόπο αυτό που σκέφτονταν και αισθάνονταν, που δεν τρόμαζαν να μιλήσουν για τον εαυτό τους, που έκαναν "χάρισμα" τις εμπειρίες τους. Ότι ακούω από τους άλλους, το "νιώθω" πάντα σαν δώρο. Όπως είναι και τα βιβλία, και η τέχνη και ότι μπορεί να συμπεριλεφθεί στην λέξη "έκθεση". Γι αυτό και απολαμβάνω κάθε τι που "λέει" η Ντέλλα. Ξέρει να μεταεπικοινωνεί. Να "δωρίζει" τη ζωή της... Για την ακρίβεια.. τα ταξίδια της ζωής της...
    Crystal

    ReplyDelete
  2. Καλώς ώρισες!
    Καθυστερημένα, λόγω Καλοκαιριού, μαθαίνω από από την Εύη για το blog αυτό, αλλά νοιώθω βέβαιος πως έτσι κι αλλιώς το περιεχόμενο του δεν θάναι επικαιρικό, αλλά διαχρονικά ενδιαφέρον και ελκυστικό!
    :-)

    ReplyDelete